НАШИТЕ МАГАЗИНИ

На 06.01.2021 Шадиян-часовникари отваря шестия си обект на ул.Мадрид 37.Магазина е на възлово място в централната част на града,близко до вас нашите клиенти.В него ще откриете любимите си марки часовници:FOSSIL,DIESEL,SWATCH,LORUS,DAYMOND RENE,DANIEL KLEIN,CASIO,Q&Q и много други.В нашата сервизна част към магазина,ще бъде отремонтиран вашия часовник,ще бъде сменена батерия,каишка,стъкло и всякакъв консуматив за него,Ще работим от понеделник до петък от 10-19часа.Очакваме ви заедно,ще преминем през всичко защото вие нашите клиенти сте най-важните за нас!

 

На 06.09.2020 Шадиян-часовникари отвори петия си обект в още един квартал на София,кв.Хаджи Димитър,ул.Макгахан 81 магазин Фантастико щанд за часовници пред касите.Там ще намерите нашите висококачествени услуги за сервиз на вашия часовник,смяна на батерия,каишка,стъкло.Плюс продажба на часовници от добре познати марки CASIO,DANIEL KLEIN,Q&Q и други.

 

                                                 Търговски център SOFIA RING MALL,ул.Околовръстен път 214 до магазин IKEA-София.

Най-големия мол в София с най-добро разположение от ново поколение.Няма друг мол в столицата с над 200 магазина,разположен в такава близост до природата,с широки отворени площи 3500 паркоместа свързан с магазин IKEA.В този мол ШАДИЯН-ЧАСОВНИКАРИ отваря на 06.11.2016год  четвъртия си поред обект,във вид на луксозен щанд намиращ се пред ТЕХНОМАРКЕТ.Щанда е изработен под най-високи стандарти на фирмата.Щанда предлага сервиз за вашите часовници ремонт,реставрация,смяна на батерии,каишки,верижки,стъкла.Продажба на часовници от реномирани марки:TIMBERLAND,GIRLONLY,CERTUS,SECONDA,CONTINENTAL,TIMEX,SWISS MILITARY HANOWA,WESTAR,WENGER,SEIKO,LORUS,STORM-LONDON,FOSSIL,POLO CLUB ,CASIO,ORIENT,Q&Q,ROYAL-LONDON,DANIEL KLEIN,KAPPA,J SPRINGS,LEE COOPER и други голям избор от будилници и стенни.Аксесоарите са представени от ножчета VICTORINOX,запалки Daniel Klein.Обекта работи всеки ден от 10,00 до 21,30тел:0876/451005.

 


                                                                            Търговски център SkyCity mall ,ул.Kоста Лулчев 52

Най-посещавания мол в София, разположен на 26 000 кв.м.,с над 120 водещи търговски марки и магазини. ШАДИЯН-ЧАСОВНИКАРИ открива своя магазин на 06.03.2007. Магазинът е осъществен по най-високите стандарти, като са вложени висококачествени, селектирани материали. Находящ се на подземен етаж пред магазин ФАНТАСТИКО, обектът е с атрактивно разположение и изключитено лесен достъп.
В магазин ШАДИЯН са представени водещи марки за часовници като CONTINENTAL,TIMEX,SEIKO,FOSSIL,LORUS,SWISS MILITARY HANOWA,SECONDA,AXCENT,JETSET,DIESEL,J.SPRINGS,ROAMER,SERGIO TACCHINi,LEE COOPER,CORTEBERT,ELITE,SKAGEN,ORIENT,SWATCH,DAYMOND RENE,PIERRE CARDIN,огромен избор от всички модели CASIO и много други известни марки.Аксесоарите се представени от ножчета Victorinox,запалки Daniel Klein.Работното време на магазина е от 10,00 до 20,00 всеки ден от седмицата,тел:0882/103051.