Информация за  ШАДИЯН - ЧАСОВНИКАРИ

 

Компанията започва своята дейност в средата на миналия век и развива своята дейност и до днес.Започнала с ремонт на часовници от най-стария часовникар на София, Дикран Шадиян после поета от сина му Гаро Шадиян който работи и до сега и обновена и продължена от внука Дилян Шадиян. Богатата история и дългогодишен опит е гаранция за качеството, което ние предлагаме. Продуктовата гама на ШАДИЯН-ЧАСОВНИКАРИ включва богат избор на висококачествени часовници и аксесоари.Също така ние предлагаме висококачествено обслужване във всичките си обекти както и работим с клиенти от цяла България.

 

                                             НАШЕТО МОТО Е:НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ КАЧЕСТВО,ИМЕНА НЕ ПРОДАВАМЕ.

 

Избирайки да бъдете наш клиент и най-вече наш приятел. Вие избирате качественото и сигурно обслужване.Избирате да се доверите на нашия опит и най-вече да се доверите на това което ви предлагаме защото,ние ви предлагаме марки часовници с прецизни механизми.Защото най-лесно е да ви продадем име на дадена марка, а вътре да нискокачествен механизъм който не подлежи на ремонт.Ето защо ние предлагаме марки с изключителен авторитет, чиито продукти са произведени от най-висококачествени и селектирани материали в съответствие с най-строгите стандарти способни да удовлетворят всеки вкус. Гаранция за отличното обслужване е и пълния гаранционен и следгаранционен сервиз, който фирмата предлага като  партньор на всички марки за часовници и аксесоари. Атмосферата в нашите магазини е изключително приятна и спокойна,чрез което се стремим вие нашите клиенти да се чувствате удобно.

 

Заповядайте при нас, защото за нас всеки клиент е специален. Ние ще Ви накараме да се чувствате приятно и комфортно!

 

 

                                        ШАДИЯН - ЧАСОВНИКАРИ в медиите

 

 

"За душата на часовника или майсторлъкът да върнеш стрелките обратно към времето" статия за ШАДИЯН-ЧАСОВНИКАРИ в Darik News

ШАДИЯН-ЧАСОВНИКАРИ репортаж БТВ-тази сутрин

Get the Flash Player to see this player.